Holistische Praktijk

Santiago

Coaching

Coaching

Coaching draait niet om het ontvangen van antwoorden op al je vraagstukken en of om het krijgen van een oplossing voor blokkades en belemmeringen. Het draait om het ontvangen van de juiste ondersteuning en begeleiding om zelf de juiste antwoorden en oplossingen te vinden. Holistische praktijk Santiago biedt coaching op persoonlijk niveau.

Wat is holistische coaching precies?

Holistische coaching is gericht op transformatie. Een holistisch coach, ook wel een holistisch levenscoach genoemd, is iemand die zich inzet om mensen in elk aspect van hun leven te helpen door hun lichaam, geest en ziel te transformeren.

Deze vorm van coaching is gericht op het verbinden van deze drie aspecten van je leven, zodat je nog bewuster en meer in balans kunt leven. Het behandelt deze kerngebieden in relatie tot het geheel, zodat je echt kunt genezen, compleet kunt zijn en vooruit kunt gaan.

Holistische coaching biedt begeleiding en ondersteuning bij het vinden van antwoorden en oplossingen die je verder brengen. Hierdoor helpt deze vorm van coaching je om fysiek, mentaal en spiritueel sterker te worden.

Het leven als één geheel

Holisme draait om het zien en ervaren in één geheel. Wanneer we kijken naar holistische therapie, dan zien we dat deze therapievorm zich richt op de mens als één geheel.

Holistische coaching helpt je om jouw leven te zien als één geheel en niet in meerdere delen die niet met elkaar verbonden zijn. Door je leven als één geheel te zien kun je je eigen kracht activeren en krijg je toegang tot je werkelijke potentieel.

Holistische coaching helpt je om transformationele veranderingen in je leven aan te brengen, zodat je uiteindelijk een leven begint te creëren dat je voor jezelf verlangt. Je leert blokkades te verwijderen die je weerhouden om in je eigen kracht te gaan staan.

Holistische coaching helpt op veel verschillende vlakken

Holistische coaching kan heel breed worden ingezet. Het helpt dan ook op tal van vlakken. Zo helpt deze vorm van coaching je om duidelijkheid te krijgen over wat je precies wilt, maar ook om het leven te creëren dat je graag wilt leiden.

Het helpt je om emotionele genezing te ervaren van onder meer depressie, angst, PTSS, trauma en misbruik.

Deze vorm van coaching wordt toegepast om relaties te verbeteren, conflicten op te lossen, balans te creëren, verdriet of verlies te verwerken en barrières te overwinnen.

Holistische coaching helpt je te realiseren dat jij grenzeloos bent. Jij bent niet je negatieve gedachten en je bent niet je beperkingen. Dit zijn zaken die je aangeleerd zijn of die je jezelf hebt aangeleerd. Holistische coaching haalt alle grenzen weg en geeft je jouw vrijheid terug.

Heb jij behoefte aan coaching?

Voor holistische coaching ben je van harte welkom bij Holistische praktijk Santiago.

Wij werken nauw samen met Rianne Hoek van Dijke, voor het behandelen van onder meer podiumangst.

Heb jij behoefte aan coaching en ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk kun je ook direct een afspraak maken voor je eerste consult.

Waarbij is coaching in te zetten?

=

Depressie

=

Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS)

=

Trauma

=

Misbruik

=

(Podium)angst

=

Conflicten

=

Problemen op het werk

Holistische Coaching holistische praktijk Santiago