Holistische Praktijk

Santiago

Holistische therapie

Holistische therapie

Holistische therapie behandelt op fysiek, emotioneel, energetisch, spiritueel en mentaal niveau. Deze vorm van therapie wordt vaker gecombineerd met traditionele geneeskunde, maar kan zeker ook op zichzelf aangeboden worden. Voor holistische therapie ben je van harte welkom bij Holistische praktijk Santiago.

De basis van holistische therapie

Holisme draait in de basis om hoe het met iemand gaat op de verschillende aanwezige niveaus. Holistische therapie is een behandeling die erop gericht is de mens als geheel te behandelen in plaats van als een wezen dat is opgesplitst in verschillende delen die niet met elkaar verbonden zijn.

Binnen het holisme gaan we uit van ‘body, mind & spirit’ van een individu. Het wordt vaak gebruikt bij personen die ook met traditionele geneeskunde worden behandeld, bijvoorbeeld patiënten die farmaceutische medicijnen gebruiken voor een medische aandoening of die therapie ondergaan voor een psychische stoornis.

Daarnaast wordt holistische therapie zeker ook single aangeboden, onder meer om blokkades of belemmeringen weg te nemen en om nieuwe balans te vinden.

Holistische behandeling: diverse niveaus

Een holistische behandeling is zeker niet standaard. Het is belangrijk om op de juiste niveaus te behandelen. Hoofdpijn kan worden veroorzaakt door een lichamelijke aandoening, door emotionele blokkades of een combinatie van beide. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld.

Bij holistische therapie wordt er naar de mens gekeken, en wordt er behandeld, op verschillende niveaus. Hierin onderscheiden we de volgende niveaus:

  • Fysiek
  • Emotioneel
  • Energetisch
  • Spiritueel
  • Mentaal

Technieken bij holistische therapie

Holistische therapie is heel persoonlijk. Bij Holistische praktijk Santiago kijken wij goed naar hoe het met jou gaat, op de diverse niveaus. Door de juiste technieken in te zetten helpen wij jou verder. Welke technieken dit zijn is afhankelijk van waar jouw specifieke behoeften liggen.

Al onze behandelingen worden met reiki ondersteund voor een optimaal resultaat. We kunnen hierbij verschillende effectieve technieken inzetten, waaronder:

=

Schaduwwerk

=

De Sedona methode

=

Emotionally Focused Therapy (EFT)

=

Regressietherapie

=

Systeemoplossingen / familieopstellingen

=

Karakter structuren

=

Klankschalen

=

Stenen

Maak een afspraak voor een eerste consult

Voor holistische therapie met optimale aandacht voor jou als mens ben je van harte welkom bij Holistische praktijk Santiago. Je kunt direct een afspraak maken voor een eerste consult. Wil je eerst meer weten? Wij informeren en adviseren je graag. Neem gerust contact met ons op.

holistische therapie