Holistische Praktijk

Santiago

Over praktijk Santiago

Holistische Praktijk Santiago

Over Santiago

Holistische praktijk Santiago. We komen niet zomaar aan deze naam. Holisme draait vooral om het (terug)vinden van jezelf. Daarom hebben wij gekozen voor een naam die verwijst naar de pelgrimsreis naar Santiago de Compostella.

In tegenstelling tot diverse andere pelgrimstochten staat deze tocht niet per definitie in het teken van religie. Deze pelgrimstocht staat namelijk vooral in het teken van het vinden van ‘je eigen ik’. De naam Santiago past daarmee perfect bij een holistische praktijk.

De pelgrimstocht naar Santiago de Compostella

Een pelgrimstocht wordt ook wel een bedevaart genoemd. Het is een wandeling naar een heilige plek. Het idee van een bedevaart is dat je naar een bijzondere plek wandelt om je te bezinnen. Eenmaal op de heilige plek aangekomen is het moment daar om te gaan bidden.

Toch worden pelgrimstochten zeker niet alleen ondernomen door mensen die gelovig zijn. Steeds vaker zien we dat deze tochten, waaronder ook de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, worden ondernomen door niet-religieuze personen. Zij willen vooral tot zichzelf komen, zichzelf (weer) vinden en zich bezinnen op wat zij willen. Het is een vaak spirituele ervaring die voor iedereen, religieus en niet-religieus, heel bijzonder is.

Van religieuze reis naar persoonlijke reis

In vroegere tijden stonden alle pelgrimstochten in het teken van de religie. Daarom staan deze tochten ook wel bekend als bedevaarten. Moderne pelgrims lopen de route tegenwoordig om de meest uiteenlopende, vaak persoonlijke redenen.

Het is lang niet meer voor iedereen een religieuze reis. Voor steeds meer mensen wordt het een persoonlijke reis en dit is ook waar holistische therapie in de basis om draait. Bij Holistische praktijk Santiago geloven we dat je vervuld leeft en je jouw bestemming in de wereld vindt wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft.

Holistische praktijk Santiago – begeleiding op jouw pelgrimstocht

Je bent bij Holistische praktijk Santiago van harte welkom wanneer jij zoekt naar begeleiding op jouw pelgrimstocht. Door middel van holistische therapie, aangevuld met reiki, gaan we samen op pad. Het belangrijkste doel hiervan is om helemaal tot jezelf te komen en vrij te zijn.

De meest uiteenlopende klachten verdwijnen en je bent in staat om jouw eigen pad te kiezen, de weg in het leven die het best bij jou past en die ook goed voor jou is.

Holistische Praktijk Santiago

Wij bieden ook holistische coaching om je verder te helpen om steeds dichter bij jezelf te komen. Op de route die wij samen bewandelen merk je dat je onderweg tegenkomt wat goed voor je is en wat je verder brengt. Dit kunnen grote en kleine gebeurtenissen zijn, ‘toevallige’ ontmoetingen en mensen die jouw pad kruisen om jou iets te vertellen.

Ben jij klaar voor deze persoonlijke reis?

Holistische praktijk Santiago staat voor je klaar wanneer jij klaar bent om aan jouw persoonlijke pelgrimstocht te beginnen. Wil je meer weten over wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kun je ook direct een afspraak voor een eerste consult maken.

Holistische praktijk Santiago